Crostata di carciofi e olive (vegan)

Crostata di carciofi e olive (vegan)

4.2 31 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
8 fette

Υλικά

Brisée
  • di farina tipo 0
    200 g
  • di olio extravergine di oliva
    80 g
  • di acqua
    60 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
Ripieno
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di cuori di carciofo a metà
    300 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico
  • di fagioli cannellini in scatola sciacquati e sgocciolati
    230 g
  • di salsa di soia
    20 g
  • di succo di limone, spremuto fresco
    20 g
  • di olive taggiasche
    20 g

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 253 kcal / 1058 kJ
Πρωτεΐνη 5.9 g
Λιπαρά 14.9 g
Υδατάνθρακες 23.9 g
Φυτικές ίνες 4.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων