
Συσκευές & Αξεσουάρ
Semolina dumplings with mushroom sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Semolina dumplings
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
milk300 g
-
salted butter30 g
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
nutmeg2 pinches
-
fine semolina200 g
-
egg yolks2
-
water (approx. 2 litres)
-
plain flour for dusting
Mushroom sauce
-
eschalots3
-
garlic clove1
-
white wine50 g
-
salted butter40 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters400 g
-
ground black pepper2 pinches
-
salt½ tsp
-
plain flour30 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
fresh chives finely chopped, for garnishing
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
645.4 kcal /
2700.3 kJ
Πρωτεΐνη
14.8 g
Λιπαρά
37.6 g
Υδατάνθρακες
62.7 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
22.8 g
Νάτριο
1351.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Meals in a Flash
91 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων15-minute noodles
15 λεπτ.
Lentil and pumpkin pot pies
1ωρ. 25 λεπτ.
Sweet potato lentil pie
50 λεπτ.
Polenta with mediterranean vegetables
1ωρ. 35 λεπτ.
Thai tofu and sweet potato cakes
30 λεπτ.
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1ωρ.
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 λεπτ.
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3ωρ. 45 λεπτ.
Warm satay bowl
1ωρ. 10 λεπτ.
Nachos with beans and cashew sour cream
50 λεπτ.
Vegetarian nuggets
30 λεπτ.
Vegan burgers
Καμία βαθμολογία