
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta z warzyw z rosołu
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
580 g
Υλικά
-
10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
10 g liści bazylii, świeżych
-
1 ząbek czosnku
-
50 g cebuli surowej, przekrojonej na pół
-
150 g sera typu feta pokrojonego na kawałki
-
50 - 80 g cebuli ugotowanej, pokrojonej na kawałki
-
100 g marchewki ugotowanej, pokrojonej na kawałki
-
100 g korzenia pietruszki ugotowanego, pokrojonego na kawałki
-
100 g korzenia selera ugotowanego, pokrojonego na kawałki
-
¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 100 g
Πρωτεΐνη
5.5 g
Θερμίδες
327 kJ /
78.1 kcal
Λιπαρά
4.3 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Υδατάνθρακες
6.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

SPRYTNE GOTOWANIE
11 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSos serowy Mornay
10 λεπτ.
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20 λεπτ.
Pasta z pieczonego bakłażana
1ωρ. 50 λεπτ.
Orientalny chutney z moreli
1ωρ. 30 λεπτ.
Sos pieczeniowy
55 λεπτ.
Sos śmietanowo-porowy
30 λεπτ.
Pasta z cukinii i soczewicy
1ωρ. 10 λεπτ.
Relish z zielonych pomidorów
55 λεπτ.
Kremowy sos grzybowy na winie
30 λεπτ.
Masło z ziołami
20 λεπτ.
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15 λεπτ.
Kawior z bakłażana
50 λεπτ.