
Συσκευές & Αξεσουάρ
香料燉雞
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
薑20 克
-
蒜頭15 克
-
洋蔥200 克
-
小辣椒15 克
-
油30 克
-
孜然粉1 茶匙
-
香菜籽1 茶匙
-
肉豆蔻粉1 茶匙
-
薑黃粉1 ½ 茶匙
-
肉桂棒 (約1公分長)⅛ 枝
-
罐裝切碎蕃茄350 克
-
白醋20 克
-
雞胸肉 ,切塊(約3公分)450 克
-
紅糖20 克
-
鹽¾ 茶匙
-
香菜 ,只取葉子15 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
276.8 kcal /
1157 kJ
Πρωτεΐνη
27.9 g
Λιπαρά
10.4 g
Υδατάνθρακες
23.9 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

吃一口薑黃
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν