
Συσκευές & Αξεσουάρ
Puschlaver Pizzoccheri mit Gemüse
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
Pizzoccheri
-
Bündner Bergkäse150 g
-
Buchweizen200 g
-
Weissmehl150 g
-
Salz und 2 EL für das Garwasser1 TL
-
Milch150 g
-
Eier2
-
Wasser3000 g
-
Rapsöl1 EL
-
Kartoffeln, festkochend in Würfeln (1 cm)150 g
Gemüse
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Wirz in Stücken (3 cm)150 g
-
frischer Salbei6 Blättchen
-
Bratspeck, in Tranchen in Stücken (3 cm)80 g
-
Butter50 g
-
Blattspinat, frisch100 g
-
Salz nach Belieben¼ TL
-
Pfeffer nach Belieben1 Prise
-
Muskatnuss, gemahlen1 Prise
-
Vollrahm80 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
29 g
Θερμίδες
3643 kJ /
871 kcal
Λιπαρά
50 g
Υδατάνθρακες
74 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

En Guete, Schwiiz!
95 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35 λεπτ.
Mediterrane Gemüsepfanne
30 λεπτ.
Vegane Manti
3ωρ. 45 λεπτ.
Caprese-Omelette
30 λεπτ.
Reisauflauf mit Äpfeln
Καμία βαθμολογία
Mediterrane Gemüsepfanne
30 λεπτ.
Älpler Magronen
45 λεπτ.
Käse-Speck-Tortilla
50 λεπτ.
Lasagne verdi
1ωρ. 15 λεπτ.
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 λεπτ.
Chäsfondue
20 λεπτ.
Frittata
35 λεπτ.