Pulpety z białej kiełbasy w sosie śmietanowo-chrzanowym

Pulpety z białej kiełbasy w sosie śmietanowo-chrzanowym

3.2 141 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

  • białych kiełbas, surowych (ok. 500 g)
    5
  • ząbki czosnku
    1 - 2
  • majeranku, suszonego
    1 łyżeczka
  • lubczyku, suszonego
    1 łyżeczka
    1 łyżeczka natki pietruszki, suszonej
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¾ łyżeczki
  • mąki pszennej plus dodatkowa ilość do obtoczenia pupetów
    10 - 15 g
  • olej ilość do smażenia pulpetów
  • masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
    40 g
  • chrzanu, tartego (patrz wskazówka)
    40 - 70 g
  • śmietany, 18% tłuszczu
    400 g
  • soli (προαιρετικό πεδίο)
    ½ łyżeczki

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 505.7 kcal / 2117.1 kJ
Πρωτεΐνη 14 g
Λιπαρά 48 g
Υδατάνθρακες 6.5 g
Φυτικές ίνες 0.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων