Tarta z nadzieniem żurkowo-jajecznym

Tarta z nadzieniem żurkowo-jajecznym

4.3 96 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
12 kawałków

Υλικά

  • 150 g masła zimnego, pokrojonego na kawałki
  • 260 g mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
  • 430 - 440 g wody
  • 1 łyżeczka soli
  • 6 jajek
  • 200 g zakwasu na żurek
  • 160 g śmietany, 18% tłuszczu
  • ½ łyżeczki czosnku, granulowanego
  • 1 łyżka majeranku, suszonego
  • ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • 200 g białej kiełbasy, parzonej (ok. 6 szt. cienkich kiełbasek), pokrojonej na ok. 2 cm kawałki

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 kawałek

Θερμίδες 287.3 kcal / 1203 kJ
Πρωτεΐνη 8.6 g
Λιπαρά 20.1 g
Υδατάνθρακες 18.9 g
Φυτικές ίνες 0.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων