
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rotkohlsalat mit Kokos-Chips
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Sesam2 EL
-
Kokoschips100 g
-
Rotkohl in Stücken800 g
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben50 g
-
Chilischote in Stücken1
-
Koriander abgezupft30 Stängel
-
Meersalz1 TL
-
Mirin20 g
-
Fischsauce20 g
-
Sesamöl, geröstet20 g
-
Rapsöl20 g
-
brauner Zucker2 EL
-
Limetten Bio, Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst2
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
1809 kJ /
431 kcal
Λιπαρά
30 g
Υδατάνθρακες
25 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 2/2018
78 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVitello Tonnato
24ωρ.
Coleslaw
10 λεπτ.
Auberginenpüree
30 λεπτ.
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1ωρ.
Coleslaw - Amerikanischer Krautsalat
4ωρ. 20 λεπτ.
Würziger Dinkelnudelsalat
40 λεπτ.
Knusprige Spinattaschen mit Roquefort
25 λεπτ.
Coleslaw
40 λεπτ.
Orientalischer Kartoffelsalat
2ωρ.
Tomatensalat mit Aprikosen und Serrano
25 λεπτ.
Fenchelsalat mit bunten Tomaten
10 λεπτ.
Erbsen-Nudel-Salat
2ωρ. 15 λεπτ.