
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentil purée (Moujadarra)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
brown onion cut into thin slices200 g
-
brown onion cut into pieces200 g
-
sunflower oil plus extra for frying60 g
-
dried lentils (brown)300 g
-
water1600 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground white pepper plus extra to taste1 pinch
-
basmati rice rinsed50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
337.4 kcal /
1417.1 kJ
Πρωτεΐνη
13.7 g
Λιπαρά
14.4 g
Υδατάνθρακες
33.9 g
Φυτικές ίνες
8 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.5 g
Νάτριο
941.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Travel the Middle East
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTarka dal
30min
Mushroom risotto (TM6)
30min
Warm satay bowl
1h 10min
Kimchi non-fried rice
1h
Potato and green pea curry
50min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Red lentil cauliflower dahl
35min
Creamy miso mushroom udon
45min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Broccoli and three cheese pasta bake
40min
Sweet potato lentil pie
50min
Lentil bolognese
30min