Marinierter Kasselerbraten aus dem Varoma

Marinierter Kasselerbraten aus dem Varoma

4.3 41 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 Portionen

Υλικά

  • Kartoffeln in mundgerechten Stücken
    1000 g
  • Rosenkohl am Strunk kreuzweise eingeschnitten
    1000 g
  • Salz
    4 ¼ TL
  • Pfeffer
    2 TL
  • Paprika edelsüß
    2 TL
  • Sonnenblumenöl
    60 g
  • Thymian davon 2 Zweige abgezupft
    6 - 7 Zweige
  • Edelkastanienhonig
    70 g
  • Kasseler am Stück (ca. 15 cm breit, ca. 25 cm lang)
    1500 g
  • Zwiebeln halbiert
    250 g
  • Wasser
    1300 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Sahne
    100 g
  • Speisestärke
    40 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 533 kcal / 2228 kJ
Πρωτεΐνη 43 g
Λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 40 g
Φυτικές ίνες 8.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων