Fagioli alla veneta

Fagioli alla veneta

2.8 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di acqua
    1000 g
  • di cipolla in quarti
    80 g
  • di fagioli borlotti freschi
    500 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • spicchi di aglio a metà
    2
  • filetti di acciuga sotto sale
    5
  • di aceto di vino rosso
    100 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • olio extravergine di oliva a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 215 kcal / 900 kJ
Πρωτεΐνη 12.8 g
Λιπαρά 9.5 g
Υδατάνθρακες 19.5 g
Φυτικές ίνες 5.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων