Συσκευές & Αξεσουάρ
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
carrots sliced (1 in.)8 oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)10 oz
-
Brussels sprouts trimmed and halved8 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
white wine2 oz
-
water28 oz
-
vegetable stock paste1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
8 g
Θερμίδες
1259 kJ /
301 kcal
Λιπαρά
8 g
Φυτικές ίνες
4 g
Υδατάνθρακες
48 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Simple Ideas
179 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Spring Forward
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLemon Pasta
35min
Vegan Mac and Cheese (TM7)
20min
Pasta Primavera
35min
Chili Oil Noodles
30min
Lemon Pasta
35min
Spaghetti Muffins
55min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25min
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
2h 5min
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
1h
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20min
Nourish Bowl (Diabetes)
55min
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
35min