
Συσκευές & Αξεσουάρ
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
carrots sliced (1 in.)8 oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)10 oz
-
Brussels sprouts trimmed and halved8 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
white wine2 oz
-
water28 oz
-
vegetable stock paste1 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
301 kcal /
1259 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
48 g
Φυτικές ίνες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Simple Ideas
179 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες

Spring Forward
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSavory Three Cheese Tart
1h 50min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25min
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
2h 5min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
Pas d’évaluation
Nourish Bowl (Diabetes)
55min
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
35min
Tofu Stew
30min
Cauliflower Gratin
55min
Stuffed Vegetables
1h 20min
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Falafel Waffle
40min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45min