Sałatka na ciepło z komosy ryżowej, cukinii i marchewki (bez glutenu)

Sałatka na ciepło z komosy ryżowej, cukinii i marchewki (bez glutenu)

3.5 42 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

  • cukinii pokrojonej na kawałki
    450 g
  • marchewki pokrojonej na kawałki
    300 g
  • komosy ryżowej (quinoa)
    250 g
  • oliwy z oliwek
    10 g
  • wody
    1000 g
  • soli
    1 łyżeczka
  • pestek dyni
    4 łyżki
Dressing
  • sera feta pokruszonego
    100 g
  • ząbek czosnku
    1
  • natki pietruszki, świeżej, tylko liście
    15 g
  • mięty, świeżej tylko liście
    15 g
  • oliwy z oliwek
    50 g
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
    40 g
  • soli
    1 ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¾ łyżeczki
  • miodu, płynnego
    1 łyżeczkę

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 340.1 kcal / 1422.8 kJ
Πρωτεΐνη 9.8 g
Λιπαρά 16.6 g
Υδατάνθρακες 37.3 g
Φυτικές ίνες 5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.1 g
Νάτριο 1182.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων