Olive all'ascolana

Olive all'ascolana

3.5 23 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
50 pezzi

Υλικά

Ripieno
  • di Parmigiano Reggiano
    40 g
  • limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
    1
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    1 rametto
  • di gambo di sedano a pezzi
    30 g
  • di carota a pezzi
    20 g
  • di cipolla a pezzi
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di carne trita di maiale
    100 g
  • di carne trita di pollo
    50 g
  • di vino bianco secco
    60 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico
  • uovo
    1
  • di noce moscata grattugiata
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • uova
    2
  • farina q.b.
  • pangrattato q.b.
  • olive verdi denocciolate ascolane
    50
  • olio di arachidi q.b.

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 97 kcal / 405.9 kJ
Πρωτεΐνη 1.8 g
Λιπαρά 8.9 g
Υδατάνθρακες 2.5 g
Φυτικές ίνες 0.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων