Chleb gryczano-migdałowy z nasionami (bez glutenu)

Chleb gryczano-migdałowy z nasionami (bez glutenu)

4.4 90 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
20 kromek

Υλικά

  • oliwa z oliwek do natłuszczenia papieru do pieczenia
  • kaszy gryczanej, niepalonej
    100 g
  • migdałów, blanszowanych
    120 g
  • pestek dyni
    180 g
  • ziaren słonecznika
    60 g
  • siemienia lnianego
    60 g
  • nasion chia
    30 g
  • łusek babki płesznik (psyllium)
    30 g
  • tymianku, suszonego
    1 łyżeczka
  • soli
    1 łyżeczka
  • wody
    300 g

Διατροφή ανά 1 kromkę

Θερμίδες 155.6 kcal / 651 kJ
Πρωτεΐνη 6.1 g
Λιπαρά 11.1 g
Υδατάνθρακες 7.8 g
Φυτικές ίνες 0 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων