Empanada de dátiles y beicon

Empanada de dátiles y beicon

4.7 95 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 raciones

Υλικά

Masa
  • de harina
    400 g
  • de mantequilla a temperatura ambiente en trozos
    180 g
  • de agua
    70 g
  • huevo
    1
  • de sal
    1 cucharadita
  • de levadura química en polvo
    1 cucharadita
Relleno y montaje
  • de beicon en lonchas (sin cortezas ni ternillas)
    350 g
  • de jamón cocido en lonchas
    350 g
  • de dátiles sin hueso abiertos por la mitad
    350 g
  • de lonchas de queso de sándwich
    350 g
  • huevo batido
    1

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 779.1 kcal / 3256.6 kJ
Πρωτεΐνη 34 g
Λιπαρά 41.6 g
Υδατάνθρακες 67.2 g
Φυτικές ίνες 4.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 21.5 g
Νάτριο 1923.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων