Empanada de dátiles y beicon

Empanada de dátiles y beicon

4.7 95 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 raciones

Υλικά

Masa
  • 400 g de harina
  • 180 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos
  • 70 g de agua
  • 1 huevo
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de levadura química en polvo
Relleno y montaje
  • 350 g de beicon en lonchas (sin cortezas ni ternillas)
  • 350 g de jamón cocido en lonchas
  • 350 g de dátiles sin hueso abiertos por la mitad
  • 350 g de lonchas de queso de sándwich
  • 1 huevo batido

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 779.1 kcal / 3256.6 kJ
Πρωτεΐνη 34 g
Λιπαρά 41.6 g
Υδατάνθρακες 67.2 g
Φυτικές ίνες 4.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 21.5 g
Νάτριο 1923.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων