
Συσκευές & Αξεσουάρ
Walliser Roggenbrot
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ.
16 Scheiben
Υλικά
Vorteig
-
Roggenkörner200 g
-
Wasser125 g
-
frische Hefe (ca. 5 g)⅛ Würfel
Hauptteig und Fertigstellung
-
Roggenkörner400 g
-
Wasser250 g
-
Hefe (ca. 15 g)⅓ Würfel
-
Salz10 g
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
123 kcal /
516 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
23 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Brote backen mit Thermomix® Sensor
28 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

En Guete, Schwiiz!
95 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPita Brote
Καμία βαθμολογία
Original Bagel
Καμία βαθμολογία
Grissini
2ωρ.
Toastbrot
3ωρ.
Früchte-Nussbrötli
3ωρ. 5 λεπτ.
Irisches Buttermilchbrot
45 λεπτ.
Dinkel-Haselnussbrot
2ωρ. 50 λεπτ.
Bürli mit Roggen
12ωρ.
Laugenbrezeln
1ωρ. 15 λεπτ.
Dinkelbrot
1ωρ. 30 λεπτ.
Weizen-Dinkel-Brot
12ωρ.
Fougasse
2ωρ.