
Συσκευές & Αξεσουάρ
Walliser Roggenbrot
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ.
16 Scheiben
Υλικά
Vorteig
-
Roggenkörner200 g
-
Wasser125 g
-
frische Hefe (ca. 5 g)⅛ Würfel
Hauptteig und Fertigstellung
-
Roggenkörner400 g
-
Wasser250 g
-
Hefe (ca. 15 g)⅓ Würfel
-
Salz10 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
516 kJ /
123 kcal
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
23 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Brote backen mit Thermomix® Sensor
28 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

En Guete, Schwiiz!
95 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSt. Galler Bürli
26 h 30 min
Vollkorn-Fladenbrot
2 h 30 min
Vollkorn-Burgerbrötchen
2 h 50 min
Ciabatta Brot
1 h 45 min
Dinkel-Haselnussbrot
2 h 50 min
Kräuterfaltenbrot
1 h 20 min
Varoma-Brötli
2 h 15 min
Jogurt-Brötli mit Sesam
1 h 30 min
Burger-Brötchen
1 h 45 min
Herzhafter Babka mit Räucherlachs
4 h
Pita Brote
1 h 35 min
Original Bagel
9 h 30 min