
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kale, sprouts and red cabbage salad
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Smoky tempeh
-
tempeh cut into pieces (approx. 3 cm)200 g
-
smoked paprika½ tsp
-
tamari gluten free (see Tips)1 tbsp
-
pure maple syrup1 tsp
-
nutritional yeast (see Tips)1 tsp
-
liquid smoke seasoning (see Tips)½ tsp
-
onion powder¼ tsp
Dressing
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice30 g
-
canned chickpeas drained100 g
-
shiro (white) miso paste20 g
-
pickled capers15 g
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
garlic cloves2
-
filtered water20 g
Salad
-
kale finely shredded40 g
-
red cabbage½
-
Brussels sprouts trimmed and cut into halves140 g
-
vegan Parmesan cheese to serve (see Tips)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
495.6 kcal /
2081.4 kJ
Πρωτεΐνη
20.6 g
Λιπαρά
36.1 g
Υδατάνθρακες
18.4 g
Φυτικές ίνες
10.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMushroom risotto (TM6)
30 Min
Lentil bolognese
30 Min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 Min
Lentil curry (dahl)
30 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Crispy Korean tofu
1 Std. 20 Min
Palak paneer
45 Min
Vegetarian chilli
35 Min
Mexican stack
45 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Potato and green pea curry
50 Min