
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kale, sprouts and red cabbage salad
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Smoky tempeh
-
tempeh cut into pieces (approx. 3 cm)200 g
-
smoked paprika½ tsp
-
tamari gluten free (see Tips)1 tbsp
-
pure maple syrup1 tsp
-
nutritional yeast (see Tips)1 tsp
-
liquid smoke seasoning (see Tips)½ tsp
-
onion powder¼ tsp
Dressing
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice30 g
-
canned chickpeas drained100 g
-
shiro (white) miso paste20 g
-
pickled capers15 g
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
garlic cloves2
-
filtered water20 g
Salad
-
kale finely shredded40 g
-
red cabbage½
-
Brussels sprouts trimmed and cut into halves140 g
-
vegan Parmesan cheese to serve (see Tips)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
495.6 kcal /
2081.4 kJ
Πρωτεΐνη
20.6 g
Λιπαρά
36.1 g
Υδατάνθρακες
18.4 g
Φυτικές ίνες
10.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνButternut mac and cheese
45 λεπτ.
Honey soy tofu with steamed rice
Καμία βαθμολογία
Warm satay bowl
1ωρ. 10 λεπτ.
Gwinganna biryani
25ωρ. 20 λεπτ.
Beetroot risotto
35 λεπτ.
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 λεπτ.
15-minute noodles
15 λεπτ.
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1ωρ.
Pumpkin and tempeh bobotie
1ωρ. 5 λεπτ.
Nachos with beans and cashew sour cream
50 λεπτ.
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3ωρ. 45 λεπτ.
Fresh tomato tart
40 λεπτ.