
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fig and walnut bread
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
flaxmeal (see Tips)1 tbsp
-
filtered water plus an extra 3 tbsp230 g
-
dried figs cut into pieces150 g
-
dried apricots cut into pieces50 g
-
walnuts100 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
extra virgin olive oil for greasing
-
wholemeal spelt flour plus extra for dusting340 g
-
mixed spice2 tsp
-
salt1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
220.2 kcal /
925 kJ
Πρωτεΐνη
7.8 g
Λιπαρά
8.2 g
Υδατάνθρακες
26.7 g
Φυτικές ίνες
5.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoti (for two)
25 λεπτ.
Naan bread
2ωρ. 40 λεπτ.
Garlic and coriander naan
1ωρ. 30 λεπτ.
Flour tortillas
1ωρ. 10 λεπτ.
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3ωρ.
Cheese and tomato bread
3ωρ. 5 λεπτ.
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2ωρ. 25 λεπτ.
Ham and cheese quinoa muffins
1ωρ. 30 λεπτ.
Roti
2ωρ.
Protein-packed paleo loaf
1ωρ. 10 λεπτ.
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3ωρ. 20 λεπτ.