Jiaozi z wołowiną i porem

Jiaozi z wołowiną i porem

4.6 166 βαθμολογίες
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
50 sztuk

Υλικά

Sos
  • ząbki czosnku
    2
  • octu ryżowego
    30 g
  • sosu sojowego
    30 g
  • oleju sezamowego
    10 g
    10 g oleju słonecznikowego
  • chili, mielonego
    1 szczypta
  • soli
    1 szczypta
Farsz
  • korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 1-2 mm plastry
    15 g
  • wołowiny bez białych błonek, pokrojonej na 3 cm kawałki, lekko zmrożonej (patrz wskazówka)
    350 g
  • pora białej i jasnozielonej części, pokrojonej w 2 mm plastry
    100 g
  • sosu sojowego
    25 g
  • wody zimnej
    30 g
  • wina ryżowego
    15 g
  • oleju słonecznikowego
    10 g
    10 g oleju sezamowego
  • soli
    ½ - ¾ łyżeczki
Ciasto
  • wody
    660 g
  • mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu i deski do krojenia
    300 g
  • soli
    ¼ łyżeczki

Διατροφή ανά 1 sztukę

Θερμίδες 38.6 kcal / 161.8 kJ
Πρωτεΐνη 2.3 g
Λιπαρά 1.1 g
Υδατάνθρακες 5 g
Φυτικές ίνες 0.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων