Συσκευές & Αξεσουάρ
醬燒牛腩肉
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
水 (川燙和烹煮用)1700 克
-
牛腩 切塊(約5公分)600 克
-
油10 克
-
薑 切片10 克
-
蔥 切段(約4公分)15 克
-
新鮮紅辣椒 去蒂頭,略拍扁10 克
-
八角1 粒
-
番茄醬30 克
-
甜麵醬30 克
-
辣豆瓣醬25 克
-
醬油20 克
-
冰糖15 克
-
米酒10 克
-
紅蘿蔔 去皮,切塊(約4公分)150 克
-
白蘿蔔 去皮,切塊(約4公分)150 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
31.4 g
Θερμίδες
2351.8 kJ /
562.6 kcal
Λιπαρά
30.2 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Υδατάνθρακες
42.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
調味醬烹飪術
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν