醬燒牛腩肉

醬燒牛腩肉

4.4 32 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • (川燙和烹煮用)
    1700 克
  • 牛腩 切塊(約5公分)
    600 克
  • 10 克
  • 切片
    10 克
  • 切段(約4公分)
    15 克
  • 新鮮紅辣椒 去蒂頭,略拍扁
    10 克
  • 八角
    1 粒
  • 番茄醬
    30 克
  • 甜麵醬
    30 克
  • 辣豆瓣醬
    25 克
  • 醬油
    20 克
  • 冰糖
    15 克
  • 米酒
    10 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約4公分)
    150 克
  • 白蘿蔔 去皮,切塊(約4公分)
    150 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Πρωτεΐνη 31.4 g
Θερμίδες 2351.8 kJ / 562.6 kcal
Λιπαρά 30.2 g
Φυτικές ίνες 2.4 g
Υδατάνθρακες 42.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων