 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
金沙竹筍
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 25 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          鹹蛋3 顆
- 
          蒜頭20 克
- 
          油10 克
- 
          熟竹筍 (真空包裝),切條(約1公分)400 克
- 
          糖½ 茶匙
- 
          蔥 切蔥花20 克
- 
          新鮮紅辣椒 切圈10 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        7.6 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        438 kJ  / 
                        104.8 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        6.3 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        6.6 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        30分鐘快煮餐
                        11 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    