Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water500 g
-
salt plus extra to taste1 ½ tsp
-
potatoes cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
butter plus extra for greasing10 g
-
fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)4
-
lemon preferably organic, grated zest and juice1
-
freshly ground pepper plus extra to taste1 pinch
-
shallots cut in halves100 g
-
button mushrooms cut in slices300 g
-
dry white wine50 g
-
cream50 g
-
200 g cream cheesespreadable cheese (e.g. Laughing Cow®)200 g
-
ground nutmeg2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
45 g
Θερμίδες
2763 kJ /
660 kcal
Λιπαρά
48 g
Φυτικές ίνες
4 g
Υδατάνθρακες
27 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGuinness® Bread
1h 45min
Salmon Burger
2h 20min
Seafood bisque
1h 10min
Whitebait fritters
35min
Steamed coconut and prawn soup
30min
Salmon Miso Soup
30min
Keralan Fish Curry
30min
Prawns with coriander coconut rice
35min
Salmon Burger
35min
Rice Wine Fish Fillet
Nenhuma avaliação
Flower Crab Tofu Stew
Nenhuma avaliação
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
25min