Συσκευές & Αξεσουάρ
Fish and potatoes with tomato sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
potatoes cut in pieces (3-4 cm)800 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
6 white fish fillets, (any type of white fish, 120-200 g each)hake steak (120-200 g each)6
-
salt adjust to taste1 tsp
-
onions cut in halves150 g
-
garlic clove1
-
carrots cut in pieces100 g
-
white wine (προαιρετικό πεδίο)50 g
-
tomatoes cut in pieces400 g
-
ground black pepper½ tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
water100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
33 g
Θερμίδες
1269 kJ /
302 kcal
Λιπαρά
7 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Υδατάνθρακες
25 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGuinness® Bread
1h 45min
Salmon Burger
2h 20min
Seafood bisque
1h 10min
Whitebait fritters
35min
Steamed coconut and prawn soup
30min
Salmon Miso Soup
30min
Keralan Fish Curry
30min
Prawns with coriander coconut rice
35min
Salmon Burger
35min
Rice Wine Fish Fillet
Pas d’évaluation
Flower Crab Tofu Stew
Pas d’évaluation
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
25min