
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil80 g
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemons preferably organic, zest and juice1 - 2
-
turbot fillets (120-200 g each)4
-
mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
water500 g
-
potatoes peeled, cut in slices (3 mm)400 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
30 g
Θερμίδες
1693 kJ /
404 kcal
Λιπαρά
23 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Υδατάνθρακες
19 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The Basic Cookbook
174 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCrispy Fish Sandwiches with Honey Lime Slaw
40 λεπτ.
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1ωρ. 5 λεπτ.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 λεπτ.
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 λεπτ.
Paella
30 λεπτ.
Keralan Fish Curry
30 λεπτ.
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 λεπτ.
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 λεπτ.
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 λεπτ.
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 λεπτ.
Prawn and Miso Noodle Soup
20 λεπτ.
Prawn Saganaki with Feta
35 λεπτ.