
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil80 g
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemons preferably organic, zest and juice1 - 2
-
turbot fillets (120-200 g each)4
-
mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
water500 g
-
potatoes peeled, cut in slices (3 mm)400 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
404 kcal /
1693 kJ
Πρωτεΐνη
30 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
19 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The Basic Cookbook
174 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuna sushi rolls
1ωρ. 25 λεπτ.
Pasta with tuna
30 λεπτ.
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 λεπτ.
Simple steamed salmon
30 λεπτ.
Coconut fish curry
1ωρ. 10 λεπτ.
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1ωρ. 30 λεπτ.
Prawn and noodle stir-fry
25 λεπτ.
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 λεπτ.
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 λεπτ.
Scallops with pea purée
25 λεπτ.
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 λεπτ.
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1ωρ. 30 λεπτ.