
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil80 g
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemons preferably organic, zest and juice1 - 2
-
turbot fillets (120-200 g each)4
-
mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
water500 g
-
potatoes peeled, cut in slices (3 mm)400 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
404 kcal /
1693 kJ
Πρωτεΐνη
30 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
19 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The Basic Cookbook
174 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGambas
10 λεπτ.
Fish with ginger lime sauce
35 λεπτ.
Shrimp Tikka Masala (Hestan Cue™)
40 λεπτ.
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1ωρ. 45 λεπτ.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 λεπτ.
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1ωρ.
Shrimp Louie Salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 λεπτ.
Salmon kabsa
40 λεπτ.
Cioppino
55 λεπτ.
Seafood Salad with Pearl Barley
1ωρ. 35 λεπτ.
Gluten Free Savory Crêpes with Seafood
1ωρ. 30 λεπτ.