Filetti di halibut con cipolla di Tropea e pomodorini

Filetti di halibut con cipolla di Tropea e pomodorini

4.2 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • foglie di basilico fresche
    8
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    40 g
  • filetti di pesce Halibut fresco (600 g circa)
    4
  • di pomodorini ciliegia a metà
    200 g
  • di cipolla rossa affettata sottilmente
    200 g
  • di sale
    4 pizzichi
  • di acqua
    500 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 331 kcal / 1385 kJ
Πρωτεΐνη 17.4 g
Λιπαρά 27 g
Υδατάνθρακες 4.7 g
Φυτικές ίνες 1.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων