Lattughe ripiene

Lattughe ripiene

3.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • foglie di lattuga verde
    28
  • di acqua
    350 g
  • di sale
    1 pizzico
Ripieno
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    60 g
  • di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • spicchio di aglio a metà
    1
  • di cipolla in quarti
    40 g
  • di burro
    20 g
  • di funghi porcini secchi ammollati in acqua tiepida e strizzati
    10 g
  • di carne di vitello tritata grossolanamente
    300 g
  • di vino bianco secco
    100 g
  • uovo
    1
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • di acqua
    550 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 223 kcal / 933 kJ
Πρωτεΐνη 25.8 g
Λιπαρά 10.9 g
Υδατάνθρακες 5.5 g
Φυτικές ίνες 2.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων