Coniglio alla ligure

Coniglio alla ligure

4.3 72 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di carne di coniglio in pezzi
    900 g
  • di acqua
    250 g
  • di aceto
    50 g
  • spicchi di aglio
    2
  • di maggiorana fresca le foglioline lavate ed asciugate
    1 rametto
  • di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati
    2 rametti
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di olive nere denocciolate
    70 g
  • di vino rosso
    250 g
  • di polpa di pomodoro
    100 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 315 kcal / 1318 kJ
Πρωτεΐνη 32.3 g
Λιπαρά 20.2 g
Υδατάνθρακες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων