
Συσκευές & Αξεσουάρ
Zucchini pistachio loaf
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
16 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing60 g
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
shelled unsalted pistachio nuts chopped, plus extra for sprinkling2 tbsp
-
almonds (activated, roasted or raw - see Tips)220 g
-
zucchini trimmed and cut into pieces350 g
-
eggs4
-
milk of choice (see Tips)70 g
-
chia seeds30 g
-
wholemeal spelt flour150 g
-
baking powder2 tsp
-
sea salt (optional - see Tips)½ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
197.1 kcal /
828 kJ
Πρωτεΐνη
7.2 g
Λιπαρά
14.8 g
Υδατάνθρακες
7.9 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Wholefood child
88 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHidden veg sausage rolls
45 Min
Traditional sausage rolls
50 Min
Ham and zucchini quiche
1 Std. 45 Min
Garlic and coriander naan
1 Std. 30 Min
Ham and cheese quinoa muffins
1 Std. 30 Min
Quiche Lorraine
45 Min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 Min
Soft Chinese bread rolls
1 Std. 20 Min
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Cheese and bacon scones
35 Min
DIY pizza pockets
1 Std. 50 Min
Sweet potato quiche with prosciutto
1 Std. 15 Min