Zucchini pistachio loaf

Zucchini pistachio loaf

4.3 51 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
16 portions

Υλικά

  • extra virgin olive oil plus extra for greasing
    60 g
  • Parmesan cheese cut into pieces
    30 g
  • shelled unsalted pistachio nuts chopped, plus extra for sprinkling
    2 tbsp
  • almonds (activated, roasted or raw - see Tips)
    220 g
  • zucchini trimmed and cut into pieces
    350 g
  • eggs
    4
  • milk of choice (see Tips)
    70 g
  • chia seeds
    30 g
  • wholemeal spelt flour
    150 g
  • baking powder
    2 tsp
  • sea salt (optional - see Tips)
    ½ tsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 197.1 kcal / 828 kJ
Πρωτεΐνη 7.2 g
Λιπαρά 14.8 g
Υδατάνθρακες 7.9 g
Φυτικές ίνες 3.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων