
Συσκευές & Αξεσουάρ
Red lentil cauliflower dahl
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled2 - 3 cm
-
piece fresh turmeric peeled2 - 3 cm
-
extra virgin olive oil40 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
garam masala1 tsp
-
dried red lentils rinsed and drained250 g
-
coconut milk400 g
-
filtered water300 g
-
salt (optional - see Tips)½ tsp
-
cauliflower broken into bite-size florets300 g
-
fresh coriander leaves, for garnish (optional)
-
fresh long red chilli cut into slices, for garnish (optional)
-
cooked rice or flat bread, to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
13.4 g
Θερμίδες
1420.3 kJ /
338.2 kcal
Λιπαρά
18.4 g
Φυτικές ίνες
6.3 g
Υδατάνθρακες
26.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Wholefood child
88 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAncho chilli bean bowl
1ωρ.
Tarka dal
30 λεπτ.
Chhole (chickpea curry) and rice
45 λεπτ.
Super green pasta (Darren Robertson)
30 λεπτ.
Honey ginger tofu with greens
2ωρ. 25 λεπτ.
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1ωρ. 5 λεπτ.
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 λεπτ.
Honey soy tofu with steamed rice
40 λεπτ.
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 λεπτ.
Leek and cheese tart
1ωρ. 15 λεπτ.
Vegan bolognese
50 λεπτ.
Vegetarian nuggets
30 λεπτ.