
Συσκευές & Αξεσουάρ
Red lentil cauliflower dahl
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled2 - 3 cm
-
piece fresh turmeric peeled2 - 3 cm
-
extra virgin olive oil40 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
garam masala1 tsp
-
dried red lentils rinsed and drained250 g
-
coconut milk400 g
-
filtered water300 g
-
salt (optional - see Tips)½ tsp
-
cauliflower broken into bite-size florets300 g
-
fresh coriander leaves, for garnish (optional)
-
fresh long red chilli cut into slices, for garnish (optional)
-
cooked rice or flat bread, to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
338.2 kcal /
1420.3 kJ
Πρωτεΐνη
13.4 g
Λιπαρά
18.4 g
Υδατάνθρακες
26.6 g
Φυτικές ίνες
6.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Wholefood child
88 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνButternut mac and cheese
45 min
Honey soy tofu with steamed rice
Brak ocen
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Gwinganna biryani
25 godz. 20 min
Beetroot risotto
35 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
15-minute noodles
15 min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1 godz.
Pumpkin and tempeh bobotie
1 godz. 5 min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 godz. 45 min
Fresh tomato tart
40 min