Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad

Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad

3.8 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Eggplant
  • garlic clove
    1
  • fresh ginger
    ½ oz
  • sugar
    1 oz
  • red miso (or akamiso)
    3 oz
  • mirin
    2 oz
  • sesame oil
    1 tsp
  • eggplants Ichiban Japanese
    4
  • vegetable oil to brush
Cucumber Salad
  • English cucumber (approx. 10 oz)
    1
  • red onion
    2 oz
  • rice wine vinegar
    2 oz
  • sugar
    1 tsp
  • sesame oil
    2 tsp
  • chili flakes
    1 pinch
  • fresh cilantro, chopped
    ½ oz
  • sesame seeds to garnish

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 269 kcal / 1125 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 6 g
Υδατάνθρακες 51 g
Φυτικές ίνες 19 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων