Bocconcini della regina (Vol-au-vent ai funghi e pollo)

Bocconcini della regina (Vol-au-vent ai funghi e pollo)

5.0 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Impasto vol-au-vent
  • di burro congelato, a pezzi
    200 g
  • di farina tipo 00
    200 g
  • di acqua fredda
    90 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
Cottura vol-au-vent
  • tuorlo d'uovo sbattuto
    1
Salsa ai funghi
  • spicchio di aglio
    1
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    3 rametti
  • di burro
    40 g
  • di funghi secchi ammollati in acqua tiepida e strizzati
    30 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico
  • di panna (min. 30% di grassi)
    250 g
  • di petto di pollo lessato, a cubetti
    100 g
  • di Edam (formaggio olandese) grattugiato
    30 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 591.3 kcal / 2474 kJ
Πρωτεΐνη 12.5 g
Λιπαρά 38.7 g
Υδατάνθρακες 29.2 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων