Lankijskie piklowane warzywa (Achcharu)

Lankijskie piklowane warzywa (Achcharu)

5.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 48ωρ. 30 λεπτ.
10 porcji

Υλικά

  • korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry
    20 g
  • cebulek perłowych obranych
    20 - 25 g
  • białego octu winnego
    600 g
  • marchewki pokrojonej w słupki (4 mm x 8 cm)
    250 g
  • zielonych papryczek chili, świeżych małych, bez gniazd nasiennych (patrz wskazówka)
    8 - 12
  • ząbków czosnku pokrojonych w 2-3 mm plastry
    6
  • czarnej gorczycy
    1 - 2 łyżki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    1 łyżeczka
  • cukru
    1 łyżeczka
  • kurkuma, suszona, mielona
    2 szczypta
  • soli
    ¼ łyżeczki

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 51.5 kcal / 215.5 kJ
Πρωτεΐνη 1.6 g
Λιπαρά 0.5 g
Υδατάνθρακες 8.7 g
Φυτικές ίνες 1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 0 g
Νάτριο 80.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων