Rape al vapor con salsa verde

Rape al vapor con salsa verde

3.5 46 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • 14 - 18 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 100 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar)
  • 100 g de vino blanco
  • 300 g de caldo de pescado
    300 g de agua
  • aceite de oliva virgen extra para engrasar el Varoma
  • 1000 g de lomos de rape sin piel ni hueso
  • sal para espolvorear

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 307 kcal / 1288 kJ
Πρωτεΐνη 29 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 0.9 g
Φυτικές ίνες 0.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων