
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic cloves2
-
dark soy sauce20 g
-
sesame oil15 g
-
toasted sesame seeds10 g
-
caster sugar½ tsp
-
Korean chilli flakes (gochugaru) (see tip)½ tsp
-
water1000 g
-
aubergines (approx. 700 g), cut in wedges (2 cm x 15 cm) (see tip)2
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
spring onions thinly sliced (5 mm)2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
2 g
Θερμίδες
393 kJ /
95 kcal
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

korean cuisine
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNaan Bread with Onion and Cumin
1h 30min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10min
Pease Pudding
13h 10min
Carrot and Swede Mash
20min
Coconut and Coriander Chutney
5min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1h
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30min
Creamy White Beans and Leeks
20min
Moi Moi
1h
Red Cabbage
1h
Yam Pottage (Asaro)
35min
Dairy-free Dauphinoise Potatoes
1h 10min