
Συσκευές & Αξεσουάρ
Five spice chicken with asparagus and pea salad (MEATER®)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Five spice rub
-
olive oil1 tbsp
-
instant granulated coffee2 tsp
-
brown sugar2 tbsp
-
ground allspice2 tsp
-
dried oregano2 tsp
-
ground paprika2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cayenne pepper¼ tsp
-
sea salt flakes (see Tips)1 tsp
-
whole chicken trussed1400 - 1600 g
Asparagus and pea salad
-
extra virgin olive oil40 g
-
red wine vinegar60 g
-
caster sugar2 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
water500 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (3 cm)2 bunches
-
sugar snap peas trimmed150 g
-
mixed salad leaves60 g
-
red onion cut into thin slices½
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
720.4 mg
Πρωτεΐνη
50.5 g
Θερμίδες
2676 kJ /
637.1 kcal
Λιπαρά
44.5 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.1 g
Υδατάνθρακες
8.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Barbecue
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPlaited pork pie
40 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 Min
Classic meatloaf
1 Std. 35 Min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 Std. 15 Min
Ricotta gnocchi
2 Std.
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 Min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 Min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Irish lamb stew
6 Std. 20 Min
Tinga de pollo (shredded chicken)
35 Min