
Συσκευές & Αξεσουάρ
櫻花蝦炒皇宮菜
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蒜頭 ,略拍扁15 克
-
油10 克
-
新鮮紅辣椒 ,切圈5 克
-
櫻花蝦20 克
-
皇宮菜 ,取葉,切段(約4公分)400 克
-
水10 克
-
鹽¼ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
68.7 kcal /
287 kJ
Πρωτεΐνη
5.6 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
7.8 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

養生有鈣念
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν