
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rote-Bete-Schmarrn mit Knoblauchdip
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Wasser500 g
-
Rote Bete geschält, in Würfeln (5 mm)500 g
-
Knoblauchzehe1
-
Saure Sahne200 g
-
Sonnenblumenöl15 g
-
Zitronensaft1 TL
-
Senf, mittelscharf1 TL
-
Dill, getrocknet2 EL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Mehl230 g
-
Milch250 g
-
Eier3
-
Backpulver1 TL
-
Petersilie, getrocknet2 EL
-
Öl zum Braten
-
Zwiebel geachtelt1
-
Katenschinkenwürfel125 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
630 kcal /
2635 kJ
Πρωτεΐνη
26 g
Λιπαρά
31 g
Υδατάνθρακες
60 g
Φυτικές ίνες
6.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix® Magazin 5/2019
44 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTofu-Reis
50 λεπτ.
Sauerkraut-Hähnchen-Auflauf
1ωρ.
Mini-Pizzen mit Birnen und Schinken
1ωρ. 50 λεπτ.
Tofu-Reis
50 λεπτ.
Der Eintopf
45 λεπτ.
Cannelloni mit Artischockenpüree
1ωρ. 30 λεπτ.
Grammelknödel
1ωρ. 30 λεπτ.
Heidelbeerpfannkuchen mit Holunderblütenquark
1ωρ.
Brokkoli-Schinken-Nudeln
45 λεπτ.
Überbackene Lasagne-Spinat-Röllchen
1ωρ. 15 λεπτ.
Schwarzwurzel-Haselnuss-Risotto
30 λεπτ.
Winterliche Salatbowl mit Avocadocreme und Räucherlachs
40 λεπτ.