Chleb-pająk

Chleb-pająk

4.6 71 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 55 λεπτ.
8 porcji

Υλικά

Ciasto drożdżowe
  • wody
    300 g
  • drożdży świeżych pokruszonych
    40 g
  • mąki pszennej typ 550
    500 g
  • soli
    2 łyżeczki
Wypełnienie
  • pestek dyni
    20 g
  • natki pietruszki, świeżej, tylko liście
    3 - 4 łodyżki
  • suszonych pomidorów, w oleju odsączonych z zalewy
    50 g
  • sera gouda pokrojonego na kawałki
    120 g
  • szynki gotowanej pokrojonej w kostkę
    100 g
  • mąka pszenna typ 550, ilość do oprószenia blatu
  • wody
    30 g
  • sody oczyszczonej
    ½ łyżeczki
  • ziaren sezamu, czarnego
    1 - 2 łyżki
  • migdały, ze skórką
    2
  • czarne oliwki, bez pestek
    2

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 357 kcal / 1497 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 9 g
Υδατάνθρακες 51 g
Φυτικές ίνες 3.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων