Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian

Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian

4.7 39 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
12 Stück

Υλικά

  • Zwiebeln halbiert
    150 g
  • Knollensellerie geschält, in Stücken
    150 g
  • Butter in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
    30 g
  • Toastbrot
    200 g
  • Schmelzkäse (RUPP Enzian)
    200 g
  • Semmelwürfel (siehe Variation)
    100 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    2 Prisen
  • Muskat, gemahlen
    2 Prisen
  • Eier (Größe M)
    2
  • Wasser
    500 g
  • Schnittlauch, frisch
    1 ½ - 2 Bund

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 Stück

Πρωτεΐνη 6 g
Θερμίδες 576 kJ / 137 kcal
Λιπαρά 6 g
Φυτικές ίνες 2 g
Υδατάνθρακες 14 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων