
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
12 Stück
Υλικά
-
Zwiebeln halbiert150 g
-
Knollensellerie geschält, in Stücken150 g
-
Butter in Stücken, etwas mehr zum Einfetten30 g
-
Toastbrot200 g
-
Schmelzkäse (RUPP Enzian)200 g
-
Semmelwürfel (siehe Variation)100 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen2 Prisen
-
Muskat, gemahlen2 Prisen
-
Eier (Größe M)2
-
Wasser500 g
-
Schnittlauch, frisch1 ½ - 2 Bund
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
576 kJ /
137 kcal
Λιπαρά
6 g
Φυτικές ίνες
2 g
Υδατάνθρακες
14 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

RUPP
21 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBöhmische Knödel
1ωρ. 30 λεπτ.
Semmelfülle
1ωρ. 10 λεπτ.
Erdäpfelknödel
1ωρ. 10 λεπτ.
Serviettenknödel
1ωρ. 10 λεπτ.
Waldviertler Knödel
1ωρ.
Böhmische Knödel
1ωρ. 10 λεπτ.
Mediterraner Green-Goddess-Salat
40 λεπτ.
Apfelrotkohl
1ωρ. 10 λεπτ.
Sterzwurst (Polentarolle)
8ωρ. 45 λεπτ.
Rotkraut
1ωρ.
Gratiniertes Karfiolpüree
1ωρ. 5 λεπτ.
Kürbis-Püree
40 λεπτ.