Lombo recheado com alperces com redução de vinho do Porto

Lombo recheado com alperces com redução de vinho do Porto

3.8 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ. 10 λεπτ.
10 doses

Υλικά

  • alho
    3 dentes de
  • vinho branco
    200 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • pimenta
    ½ c. chá de
  • massa de pimentão
    1 c. sopa de
  • lombo de porco em lençol p/ rechear
    1500 g
  • folha de louro
    1
  • sementes de cominhos
    1 c. sopa de
  • azeite
    10 g
  • alperces secos
    200 g
  • vinho do Porto
    500 g

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 460.7 kcal / 1927.5 kJ
Πρωτεΐνη 30.9 g
Λιπαρά 20.2 g
Υδατάνθρακες 22.1 g
Φυτικές ίνες 1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.8 g
Νάτριο 453.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων