
Συσκευές & Αξεσουάρ
松子鮮蔬拌炒飯
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
水1050 克
-
白米 ,洗淨,瀝乾150 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)30 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)30 克
-
油15 克
-
青江菜 ,切段(約1公分)80 克
-
玉米筍 ,切丁80 克
-
日式醬油1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
松子 ,烤過30 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
762.2 kcal /
3188.3 kJ
Πρωτεΐνη
17.4 g
Λιπαρά
19.6 g
Υδατάνθρακες
133.1 g
Φυτικές ίνες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

蔬食新煮張
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν