Salmón con hongos y puré de papa

Salmón con hongos y puré de papa

4.5 109 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porciones

Υλικά

Hongos
  • 70 g de echalots pelados
  • 3 dientes de ajo
  • 15 g de perejil fresco
  • 10 g de aceite de oliva
  • 200 g de hongos cremini en mitades
  • ¾ cdita de sal fina o al gusto
Salmón y puré de papa
  • 435 g de papas peladas y en cubos de 2 cm
  • 500 g de agua
  • ½ cdita de sal fina o al gusto
  • 4 filetes de salmón fresco (medallones) con piel (150-200 g c/u)
  • sal fina al gusto
  • pimienta negra molida al gusto
  • 1 limón amarillo
  • 5 g aceite de oliva
  • 1 cda de levadura nutricional (προαιρετικό πεδίο)
  • perejil fresco para decorar

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 400.2 kcal / 1681 kJ
Πρωτεΐνη 33.5 g
Λιπαρά 21.2 g
Υδατάνθρακες 19.5 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων