Kebab mit Wels und Garnelen und Kräuterreis

Kebab mit Wels und Garnelen und Kräuterreis

4.6 25 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
4 Portionen

Υλικά

  • Petersilie abgezupft
    ½ Bund
  • Dill abgezupft
    ½ Bund
  • Knoblauchzehen
    4
  • rote Chilischote, getrocknet
    1
  • Olivenöl
    140 g
  • Zitronensaft
    40 g
  • Salz
    2 ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Garnelen, roh, geschält TK
    16
  • Welsfilet oder ein anderer Weißfisch mit festem Fleisch, in 16 Würfeln
    250 g
  • Champignons klein
    16
  • Zitrone geachtelt
    1
  • rote Paprika in 16 Stücken
    1
  • Wasser
    1000 g
  • Reis (ca. 15 - 18 Minuten Garzeit)
    250 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 735 kcal / 3077 kJ
Πρωτεΐνη 28 g
Λιπαρά 44 g
Υδατάνθρακες 55 g
Φυτικές ίνες 5.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων