
Συσκευές & Αξεσουάρ
墨西哥燉豬肉
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
橄欖油40 克
-
豬里肌,去筋膜 ,切塊(6 公分 x 4 公分)600 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉2 小撮
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)150 克
-
熟蕃茄 ,切塊200 克
-
罐裝墨西哥辣椒(jalapeño)20 - 30 克
-
紅甜椒 ,切塊(2 公分)120 克
-
青椒 ,切塊(2 公分)120 克
-
罐裝黑豆 ,瀝乾汁液250 克
-
蕃茄泥30 克
-
水100 克
-
雞高湯醬½ 茶匙
-
玉米餅皮 (Tortillas)6 片
-
新鮮香菜葉4 大匙
-
酸奶油100 克
-
酪梨2 顆
-
檸檬 ,切角1 顆
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
446 kcal /
1875 kJ
Πρωτεΐνη
29 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
25 g
Φυτικές ίνες
8.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品美味秘密
157 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν