Torta salata di grano saraceno con porri (senza glutine)

4.8 34 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
8 fette

Υλικά

Pasta brisèe
  • di grano saraceno
    80 g
  • di farina senza glutine
    170 g
  • di burro freddo a pezzi
    100 g
  • di acqua fredda
    110 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
Ripieno
  • di porri a rondelle
    600 g
  • di acqua
    500 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    30 g
  • di panna da cucina
    50 g
  • uovo
    1

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 308.5 kcal / 1290.8 kJ
Πρωτεΐνη 7.1 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 33.2 g
Φυτικές ίνες 4.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.6 g
Νάτριο 250.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων