
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vollkornbrot Glutenfrei
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
18 Scheiben
Υλικά
-
Hirse100 g
-
Amaranth100 g
-
Reis50 g
-
Buchweizen150 g
-
Wasser600 g
-
Butter zum Einfetten
-
Paniermehl glutenfrei, zum Ausstreuen (siehe Tipp)
-
Kastanienmehl100 g
-
Leinsamen50 g
-
Sonnenblumenkerne50 g
-
Johannisbrotkernmehl2 TL
-
Trockenhefe1 Pck.
-
Zucker1 TL
-
Salz1 TL
-
Backpulver2 TL
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
122 kcal /
510 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
18 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLandbrot Backhausart
2ωρ.
Glutenfreies Knusperbrot
3ωρ.
Gedämpfte Pesto-Rollen
1ωρ. 15 λεπτ.
Pita Brote
1ωρ. 35 λεπτ.
Original Bagel
9ωρ. 30 λεπτ.
Cuchaule (Freiburger Safranbrot)
2ωρ. 30 λεπτ.
Grissini
2ωρ.
Toastbrot
3ωρ.
Früchte-Nussbrötli
3ωρ. 5 λεπτ.
Streuselzopf
1ωρ. 30 λεπτ.
Süsse Dampfbrötchen mit Sojadrink
1ωρ. 30 λεπτ.
Dinkel-Haselnussbrot
2ωρ. 50 λεπτ.