
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vollkornbrot Glutenfrei
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
18 Scheiben
Υλικά
-
Hirse100 g
-
Amaranth100 g
-
Reis50 g
-
Buchweizen150 g
-
Wasser600 g
-
Butter zum Einfetten
-
Paniermehl glutenfrei, zum Ausstreuen (siehe Tipp)
-
Kastanienmehl100 g
-
Leinsamen50 g
-
Sonnenblumenkerne50 g
-
Johannisbrotkernmehl2 TL
-
Trockenhefe1 Pck.
-
Zucker1 TL
-
Salz1 TL
-
Backpulver2 TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
510 kJ /
122 kcal
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
18 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων1.- August-Weggen
1 godz. 10 min
St. Galler Bürli
26 godz. 30 min
Kräuter-Knoblauch-Brot
3 godz. 30 min
Landbrot Backhausart
2 godz.
Focaccia mit Oliven
2 godz. 20 min
Herzhafter Babka mit Räucherlachs
4 godz.
Pita Brote
1 godz. 35 min
Ruchbrot aus der Cakeform
3 godz. 40 min
Dinkel Bürli
26 godz. 30 min
Grissini
2 godz.
Toastbrot
3 godz.
Früchte-Nussbrötli
3 godz. 5 min