Rolo de borrego recheado e ervilhas

Rolo de borrego recheado e ervilhas

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
8 doses

Υλικά

  • perna de borrego s/ osso cortada em lençol
    1500 g
  • sal
    3 c. chá de
  • Pimenta q.b.
  • salva fresca
    2 folhas de
  • coentros
    20 g
  • salsa
    20 g
  • hortelã só as folhas
    20 g
  • alho
    6 dentes de
  • azeite mais q.b. p/ regar
    130 g
  • limões
    2
  • chalota
    90 g
  • ervilhas
    1000 g
  • vinho branco
    50 g
  • queijo mascarpone
    200 g
  • mostarda
    20 g

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 528 kcal / 2208 kJ
Πρωτεΐνη 42 g
Λιπαρά 33 g
Υδατάνθρακες 13 g
Φυτικές ίνες 7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων