Συσκευές & Αξεσουάρ
Sos gribiche
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
2 jajka ugotowane na twardo pokrojone w ćwiartki
-
150 g ogórków konserwowych pokrojonych na kawałki
-
20 - 30 g kaparów, konserwowych odsączonych z zalewy
-
10 g szczypiorku, świeżego drobno posiekanego
-
10 g musztardy francuskiej
-
1 żółtko
-
60 - 80 g majonezu60 - 80 g oliwy z oliwek
-
15 g octu jabłkowego15 g białego octu winnego
-
½ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Πρωτεΐνη
4.5 g
Θερμίδες
1028.7 kJ /
245.7 kcal
Λιπαρά
24 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Υδατάνθρακες
4.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
SOSY NA WIELKANOC
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPasta z oliwek
5 λεπτ.
Sos winegret z olejem z suszonych pomidorów
5 λεπτ.
Sos hamburgerowy
5 λεπτ.
Pasztet na Wielkanoc
2ωρ. 10 λεπτ.
Dressing z awokado i bazylii
10 λεπτ.
Hummus z warzywami - wersja podstawowa
10 λεπτ.
Konfitura żurawinowa do mięs i serów
4ωρ. 45 λεπτ.
Kremowy dip z fety
5 λεπτ.
Pesto z czosnku niedźwiedziego
10 λεπτ.
Masło pomidorowo-czosnkowe
10 λεπτ.
Sos czosnkowy
5 λεπτ.
Szybki sos pomidorowy
10 λεπτ.