Sos gribiche

Sos gribiche

4.3 32 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • jajka ugotowane na twardo pokrojone w ćwiartki
    2
  • ogórków konserwowych pokrojonych na kawałki
    150 g
  • kaparów, konserwowych odsączonych z zalewy
    20 - 30 g
  • szczypiorku, świeżego drobno posiekanego
    10 g
  • musztardy francuskiej
    10 g
  • żółtko
    1
  • oliwy z oliwek
    60 - 80 g
    60 - 80 g majonezu
  • białego octu winnego
    15 g
    15 g octu jabłkowego
  • soli
    ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ łyżeczki

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 245.7 kcal / 1028.7 kJ
Πρωτεΐνη 4.5 g
Λιπαρά 24 g
Υδατάνθρακες 4.3 g
Φυτικές ίνες 0.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων