Cake épinard-ricotta

Cake épinard-ricotta

3.4 104 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
8 parts

Υλικά

  • de beurre
    5 g
  • d'emmental coupé en morceaux
    80 g
  • d'épinards frais
    300 g
  • œufs
    3
  • de basilic frais équeutés
    2 brins
  • de lait
    140 g
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    80 g
  • d'huile de tournesol
    30 g
  • de farine de blé
    180 g
  • de levure chimique (1/2 sachet)
    1 c. à café
  • de ricotta
    120 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 258.3 kcal / 1077.8 kJ
Πρωτεΐνη 10.9 g
Λιπαρά 14.6 g
Υδατάνθρακες 19.3 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.9 g
Νάτριο 105 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων